STÄDAT !!

Nu har jag inte skrivit på nån dag men ajja, Jag har lov och är borta hela tiden. Idag har jag gjort en enda sak, STÄDAT! usch nu vill jag inte städa på flera år !
Jag har iallfall bara varit med Fanny. Vi har inte gjort så mycke. Sovit vilket vi alltid gör när vi är. de e faktiskt lite konstigt, vi somnar ALLTID nån gång under den tiden vi är.
Som jag har skrivit så skall jaqg ju vända tillbaka dygnet för mig igen. men de har inte gått så bra, sen har jag ju ett nyårslöfte att inte äta godis eller dricka cola. men Daniel e på lan o behövde dricka cola så de fick jag me. så nu sitter jag här med 3 liter cola ! o sen skall jag köpa chips sen, man får väl ändå passa på när man får. Nu skall jag fortsätta att lyssna på fina låtar o snyfta lite ^^. nejj men nått skall jag ta o göra.




Ha de gött !!!:D


2010 !!

Hejsan !!
okejj. jag kan ju börja med o säga att jag hade faktiskt ett väldigt bra nyår! även fast de inte riktigt blev som jag trodde. jag gjorde faktiskt inte så mycke.
Gick till fanny vid 3 eftersom vi skulle äta middag där. Klockan 10 drog jag, Fanny och sebastian ut. Sebastian drog t några kompisar så jag o fanny gick t hamnen. De var ju vääldigt kallt! så jag fixade skjuss hem så vi slapp gå ^^ vi va hemma till 1 så då drack vi te o värmde oss lite. Inget drickande på nyår faktiskt ! :)
Vi kollade på american pie - book of love till klockan 5 sen vart jag väldigt trött så jag somnade.
Jag har faktiskt ett nyårslöfte också !

- Inte äta godis dricka cola tills sommaren !

tror inte jag kommer klara de eftersom jag älskar godis o cola kan va jätte gott. tänk liksom om man kanske åker till mc donalds vad skall man ta då. VATTEN ?! ajja, nu har jag ju bestämt de här med en annan så jag får försöka hålla de. Tänkte lägga in bilder men jag hittar inte överförnings sladden. får fortsätta leta.

Ha de bra sålänge !! :)

RSS 2.0